Новини

Посадові особи теруправління спільно з керівниками та спеціалістами служб охорони праці відвідали підрозділи вказаних підприємств та продемонстрували на практиці як повинна проводитись перевірка спеціалістами з охорони праці щодо додержання вимог безпеки виробництва.

Представник теруправління зі спеціалістами ТОВ «Авалон», до складу якого входить мережа автозаправних станцій у Чернігівській області, побував на кількох АЗС, розповів спеціалістам підприємства про порядок виконання перевірки та найбільш важливі аспекти цієї роботи. Також посадовець надав рекомендації керівнику служби охорони праці підприємства щодо складання припису, який видається керівнику підрозділу.

В КП «Чернігівське тролейбусне управління» майстер-клас було проведено під час контрольного випуску тролейбусів на лінію, участь у якому взяли представники теруправління, державної інспекції з безпеки на наземному транспорті, а також ряд посадових осіб підприємства, в тому числі — керівник відділу охорони праці.

Учасники заходу спільно оглянули більше 30-ти тролейбусів та виявили низку технічних несправностей та порушень вимог безпеки, про що склали «Акт контрольного випуску тролейбусів на лінію». Також присутніми було обговорено проблеми охорони праці і промислової безпеки в галузі та шляхи їх вирішення, та надано необхідні консультації посадовим особам і спеціалістам підприємства.

У зв'язку з позитивними відгуками, що надійшли до теруправління та за побажанням підприємств, теруправління буде поширювати подібну форму діяльності. При цьому, перевага у виборі підприємств для проведення майстер-класів буде надана представникам малого бізнесу та таким, де наявні високі виробничі ризики.




До списку новинВпередНазад