Новини

За останній тиждень в області за ініціативою та за участі теруправління відбулось кілька подій, під час яких посадові особи проводили з їх учасниками роз'яснювальну та інформаційну роботу.

В тому числі пройшли: нарада з питань безпеки зерноприймальних робіт у місті Носівка; семінар-нарада теруправління з представниками автотранспортних підприємств області щодо запобігання травматизму на автомобільному транспорті; засідання оперативного штабу з питань підготовки до роботи у осінньо-зимовому сезоні у місті Корюківка; засідання робочої групи з проблемних питань забезпечення безпеки газопостачання у місті Семенівка тощо.

Серед питань, що обговорювались, нагальними є таки, що обумовлені сезонними особливостями: безпека користування природним газом у побуті, зокрема, стан димовентиляційних каналів та їх обстеження, а також — безпека робіт з прийому, зберігання та переробки зерна.

На нараді, яку було проведено з керівниками провідних автотранспортних підприємств області, присутні отримали можливість обговорити проблемні питання охорони праці в галузі безпосередньо з керівництвом теруправління. За думкою посадовців, ця форма роботи з підприємствами є достатньо ефективною та зручною для всіх учасників заходу.

Теруправління в подальшому планує поширення системного проведення превентивних заходів як дієвого засобу комплексного управління охороною праці в регіоні.




До списку новинВпередНазад