Про виконання Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2002-2005 роки та на період до 2010 року

Наказ від 20 вересня 2002 р. № 39

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2002 р. № 139 „Про схвалення Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2002-2005 роки та на період до 2010 року” та рішення розширеного засідання колегії Комітету від 23 липня поточного року наказую:

1. До кінця поточного року робочій групі провести розгляд регіональних Програм реформування і розвитку житлово-комунального господарства (далі – регіональні програми).

2. Затвердити склад робочої групи Держжитлокомунгоспу України з розгляду регіональних програм, графік проведення її засідань та порядок розгляду регіональних програм.

3. Управлінню стратегії реформування житлово-комунального господарства (О.Мільнер) довести до відома Ресжитлокомунгоспу Автономної Республіки Крим, управлінь житлово-комунального господарства обласних державних адміністрацій, Головного управління житлово-комунального господарства м.Києва, Севастопольських міських управлінь житлового та комунального господарства інформацію про порядок розгляду на засіданнях робочої групи регіональних програм.

4. Голові Ресжитлокомунгоспу Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь житлово-комунального господарства обласних державних адміністрацій, Головного управління житлово-комунального господарства м.Києва, Севастопольських міських управлінь житлового та комунального господарства забезпечити підготовку та подання Держжитлокомунгоспу матеріалів відповідно до порядку розгляду на засіданнях робочої групи регіональних програм.

5. Відділу підвідомчих організацій, контрольно-ревізійної роботи та господарського обслуговування (В.Гибелинда) забезпечити необхідні умови для проведення засідань робочої групи.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова КомітетуГ.Семчук

___________