Про розгляд нової редакції Порядку погодження та супроводу у центральному апараті Мінрегіонбуду документів щодо експериментального проектування та будівництва об'єктів житлово-громадського призначення, на які відсутні нормативні вимоги

Рішення НТР від 29 лютого 2008 р. № 29

Заслухавши доповідь начальника Управління архітектурно-конструктивних та інженерних систем будинків і споруд Авдієнка О.П. про зміни, які пропонується внести до "Порядку погодження та супроводу у центральному апараті Мінбуду документів щодо експериментального проектування та будівництва об'єктів житлово-громадського призначення, на які відсутні нормативні вимоги", розглянувши проект нової редакції "Порядку погодження та супроводу у центральному апараті Мінрегіонбуду документів щодо експериментального проектування та будівництва об'єктів житлово-громадського призначення, на які відсутні нормативні вимоги" (далі – Порядку), та за результатами обговорення науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити та рекомендувати до затвердження проект нової редакції Порядку з урахуванням пропозицій, висловлених при обговоренні.

2. Управлінню архітектурно-конструктивних та інженерних систем будинків і споруд (Авдієнко О.П.) у двотижневий строк підготувати наказ про затвердження Порядку та забезпечити його подання на державну реєстрацію до Міністерства юстиції в порядку, установленому чинним законодавством.

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Соколова І.А.

Заступник голови науково-технічної ради

Д. Ісаєнко