Наказ № 106 від 19 травня 2000 р.

Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 травня 2000 р. № 790

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 травня 2000 р. № 790 „Про виділення коштів для проведення невідкладних проти аварійних робіт на об’єктах Національного заповідника „Софія Київська”

НАКАЗУЮ:

1. Структурним підрозділам Комітету, Національному заповіднику „Софія Київська” взяти зазначену постанову до неухильного виконання.

2. Визначити основним виконавцем реставраційно-ремонтних робіт з ліквідації аварійного стану на об’єктах Національного заповідника „Софія Київська” корпорацію „Укрреставрація”:

- генеральною проектною організацією з виконання науково-вишукувальних робіт та проектно-кошторисної документації – інститут „Укрпроектреставрація”

- генеральною підрядною організацією - ЗАТ „Київська міжобласна спеціальна науково-реставраційна проектно-виробнича майстерня”.

3. Дирекції Національного заповідника „Софія Київська”, інституту „Укрпроектреставрація”, ЗАТ „Київська міжобласна спеціальна науково-реставраційна проектно-виробнича майстерня до 1 червня 2000 р. підготувати і подати на затвердження графік виконання науково-дослідних і проектно-вишукувальних робіт, підготовки проектно-кошторисної документації та виконання підрядних реставраційно-ремонтних робіт на об’єктах Національного заповідника „Софія Київська” на 2000 рік.

4. Національному заповіднику „Софія Київська”:

- в тижневий термін після затвердження графіка, зазначеного в пункті 3 цього наказу укласти контракти з ген проектувальною та ген підрядною організаціями на виконання відповідних робіт, узгодивши їх з Управлінням охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури;

- забезпечити затвердження кошторисної та проектно-кошторисної документації в установленому порядку.

5. Управлінню фінансування, бухобліку та звітності при надходженні коштів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 травня 2000 р. № 790 забезпечити невідкладне їх перерахування на рахунок Національного заповідника „Софія Київська”. Національному заповіднику „Софія Київська” при надходженні коштів здійснювати розрахунки з виконавцями робіт на суму надходження.

6. Управлінню охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури:

- здійснювати постійний контроль виконання графіка робіт на комплексі споруд Національного заповідника „Софія Київська”;

- відповідно до п.2 зазначеної постанови Кабінету Міністрів України разом з Національним заповідником „Софія Київська” ген проектувальною та ген підрядною організаціями забезпечити до 15 січня 2001 року підготовку звіту Міністерству економіки та Міністерству фінансів про цільове використання коштів, виділених відповідно до цієї постанови.

7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков