МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ТА БУДІВНИЦТВА УКРАЇНИНАУКОВО-ТЕХНІЧНА РАДА

РІШЕННЯ

від 24 грудня 2007 року N 116

Про проекти ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Механічний опір та стійкість", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Пожежна безпека", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека життя і здоров'я людини та захисту навколишнього природного середовища", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека експлуатації", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Захист від шуму", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Економія енергії" та проект ДСТУ-Н "Настанова із застосування термінів основних вимог до будівель і споруд згідно з тлумачними документами Директиви Ради Європи 89/106/ЄЕС"

Розглянувши проекти ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Механічний опір та стійкість", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Пожежна безпека", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека життя і здоров'я людини та захисту навколишнього природного середовища", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека експлуатації", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Захист від шуму", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Економія енергії" та проект ДСТУ-Н "Настанова із застосування термінів основних вимог до будівель і споруд згідно з тлумачними документами Директиви Ради Європи 89/106/ЄЕС", розроблені Державним науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій на виконання постанови КМУ від 20.12.2006 N 1764 "Про затвердження Технічного регламенту будівельних виробів, будівель і споруд", науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити з урахуванням наданих у результаті обговорення пропозицій проекти ДБН "Основні вимоги до споруд. Механічний опір та стійкість", ДБН "Основні вимоги до споруд. Пожежна безпека", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека життя і здоров'я людини та захисту навколишнього природного середовища", ДБН "Основні вимоги до споруд. Безпека експлуатації", ДБН "Основні вимоги до будівель і споруд. Захист від шуму", ДБН "Основні вимоги до споруд. Економія енергії" та рекомендувати до затвердження.

2. Схвалити проект ДСТУ-Н "Настанова із застосування термінів основних вимог до будівель і споруд згідно з тлумачними документами Директиви Ради Європи 89/106/ЄЕС" та рекомендувати до прийняття.