Новини
28 вересня у конференц-залі Хмельницького обласного онкологічного диспансеру відбулася конференція на тему: «Сучасні девайси для доставки інфузійних препаратів. Еволюція виробів медичного призначення».



До участі запросили головних та старших медичних сестер стаціонарних відділень ЛПЗ краю та головних медсестер Центрів ПМСД. Лекцію присутнім читав кандидат медичних наук, асистент кафедри акушерства, гінекології та репродуктології НМАПО ім. П. Л. Шупика, лікар-анестезіолог вищої категорії Євген Гріжимальський. Організатори конференції ставили за мету підвищити рівень знань та дотримання персоналом наказів при поводженні з лікарськими засобами та виробами медичного призначення.



Також відбулася семінар-нарада з питань охорони праці. Участь у заході взяли інженери з охорони праці та особи, відповідальні за питання охорони праці ЛПЗ області.

Провідний спеціаліст з охорони праці Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Анатолій Собчук надав інформацію щодо виробничого травматизму у лікувально-профілактичних закладах краю за 9 місяців 2016 року.



Крім того, присутні обговорили робочі питання, які виникають під час акредитації закладів. Зокрема, порядок проведення інструктажів та ведення журналів, організацію навчання та перевірки знань, планування заходів з охорони праці та пожежної безпеки, складання квартальних звітів за півріччя, вимоги при експлуатації санітарного автотранспорту, забезпечення вимог пожежної безпеки, повідомлення про нещасний випадок та його розслідування тощо.


Хмельницький обласний Центр здоров'я



До списку новинВпередНазад