Новини
Керівником Управління Держпраці у Хмельницькій області Леонідом Корнійчуком проведено зустріч (співбесіду) з начальниками інспекцій теруправління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області та їх заступниками щодо подальшого працевлаштування у новоствореній установі.



Леонідом Івановичем, під час зустрічі, визначенні основні напрями діяльності та вимоги до керівної ланки працівників. Разом із присутніми обговорено подальші перспективи та проблеми на місцях пов'язаних із виконанням трудових обов'язків.

Також впродовж минулого тижня на прийомі у керівника Управління Держпраці, стосовно майбутнього працевлаштування, побувала більша частина особового складу працівників теруправління Держгірпромнагляду.

Довідка:
Нагадаємо, 15 травня поточного року зареєстровано Управління Держпраці у Хмельницькій області, внаслідок злиття Територіального управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області та Територіальної державної інспекції з питань праці у Хмельницькій області.

Постановою Кабінету міністрів від 10 вересня 2014 р. № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» створено Державну службу України з питань праці, реорганізувавши шляхом злиття Державну інспекцію з питань праці та Державну службу гірничого нагляду та промислової безпеки і поклавши на Службу, що утворюється, функції з реалізації державної політики, які виконували органи, що припиняються (крім функцій з реалізації державної політики у сфері охорони надр), а також функції з реалізації державної політики у сфері гігієни праці та функції із здійснення дозиметричного контролю робочих місць і доз опромінення працівників.



До списку новинВпередНазад