Про основні напрями і перспективи роботи державного підприємства “ЦентрСЕПРОтепломережа” у галузі комунальної теплоенергетики

Рішення колегії від 30 листопада 2001 р. № 114

            Колегія Держбуду України зазначає, що основні напрями роботи державного підприємства “ЦентрСЕПРОтепломережа” відповідають нагальним потребам комунальної теплоенергетики у створенні нормативної бази щодо трубопроводів мереж опалення та гарячого водопостачання, сприяють ефективному вирішенню питань сертифікації трубопровідної продукції, виконаної з використанням полімерних матеріалів, та захисту інтересів держави в експортно-імпортних поставках зазначеної продукції.

            Заслухавши інформацію директора державного підприємства “ЦентрСЕПРОтепломережа” О.Семенця про основні напрями і перспективи роботи підприємства, колегія вирішила:

            1. Узяти до відома інформацію директора державного підприємства “ЦентрСЕПРОтепломережа” про основні напрями і перспективи роботи підприємства в галузі комунальної теплоенергетики.

            2. Державному підприємству “ЦентрСЕПРОтепломережа” (О.Семенець) разом з управліннями та відділами Комітету підготувати пропозиції щодо розроблення технічних регламентів з підтвердження відповідності на види продукції, процеси та послуги комунального господарства для включення у Перелік замовлень Держбуду на виконання в 2002 році робіт із стандартизації.

            3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови Комітету Г.Семчука.

Голова колегії

В.Череп