Про затвердження Технологічної карти на виконання робіт, пов’язаних з державним технічним оглядом тягових підстанцій державними регіональними технічними інспекціями міського електротранспорту

Наказ від 14 лютого 2001 р. № 36

З метою забезпечення реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.97 № 149 “Про вдосконалення системи державного контролю за технічним станом міського електротранспорту та забезпеченням безпеки руху трамвайних вагонів і тролейбусів” та встановлення єдиних вимог до оцінки технічного стану тягових підстанцій при проведенні державного технічного огляду наказую:

1. Затвердити і ввести в дію з 02.04.2001 Технологічну карту на виконання робіт, пов’язаних з державним технічним оглядом тягових підстанцій державними регіональними технічними інспекціями міського електротранспорту (далі – Технологічну карту), розроблену Державною академією житлово-комунального господарства.

2. Відділу нормативно-методичного забезпечення експлуатації міського електротранспорту (М.Тарапата) забезпечити доведення наказу до відома державних регіональних технічних інспекцій міського електротранспорту та встановити контроль за впровадженням Технологічної карти.

3. Начальникам державних регіональних технічних інспекцій міського електротранспорту організувати вивчення Технологічної карти технічними експертами та забезпечити її впровадження.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника голови Комітету М.Руля.

Голова Комітету

В.Гусаков

___________________