Про організацію розроблення нормативно-правових документів у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про основи містобудування"

Наказ від 13 квітня 2001 р. № 93

У зв'язку з прийняттям Верховною Радою України Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про основи містобудування" та на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 05.03.2001 № 3159/3 наказую:

1. Управлінням і відділам Комітету взяти зазначений Закон до відома та керівництва в роботі, а також для врахування під час розроблення нормативно-правових актів та програм.

2. Управлінням містобудівної політики (А.Економов) і нормативно-правового забезпечення реформування житлової політики та експлуатації житлового фонду (М.Каплун) забезпечити до 20 травня 2001 року, згідно з додатком до цього наказу, розроблення та затвердження у встановленому порядку проекту Положення про порядок ведення містобудівного кадастру населених пунктів.

3. Державній архітектурно-будівельній інспекції України (В.Папка) забезпечити до 10 травня 2001 року розроблення та подання у встановленому порядку до Кабінету Міністрів України проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про порядок здійснення державного контролю у містобудуванні".

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника голови Комітету В.Присяжнюка.

Голова Комітету

В.Гусаков

Додаток

до наказу Держбуду України

від 13.04.2001 №93

Графік підготовки документів, які необхідно розробити у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про основи містобудування"

Назва документу

Стаття Закону

Міністерства та інші центральні органи виконавчої влади

Виконавці

Подання на затве рдження

Форма подання документа

1

Положення про порядок ведення містобудівного кадастру населених пунктів

Ст.23

Держбуд

Економов А.О.

Каплун М.М.

20.05. 2001

Проект документа та рішення НТР Держбуду щодо його затвердження, реєстрація в Мінюсті

2.

Порядок здійснення державного контролю в містобудуванні

Ст.9

Держбуд Держпідприємництва

Мінюст Мінекономіки

Папка В.В.

10.05. 2001

Проект постанови Кабінету Міністрів України для затвердження

Начальник Управління містобудівної політики

А.Економов