Про реорганізацію інституту “Діпромісто” в Український державний науково-дослідний інститут проектування міст “Діпромісто”

Наказ від 25 квітня 2001 р. № 106

З метою забезпечення комплексного розв’язання проблем містобудівної та архітектурної діяльності відповідно до вимог Законів України “Про основи містобудування”, “Про архітектурну діяльність” та “Про планування і забудову територій” та згідно з рішенням колегії Комітету від 24 квітня 2001 року № 35 “Про наукове забезпечення робіт у сфері містобудування та архітектури” наказую:

1. Реорганізувати з 25 квітня 2001 року Український державний інститут проектування міст “Діпромісто” в Український державний науково-дослідний інститут проектування міст “Діпромісто”, поклавши на нього з метою реалізації державної містобудівної політики виконання функцій головного інституту з підготовки наукової, нормативної і методичної бази щодо розробки містобудівної документації та проектування об’єктів містобудування.

2. Вважати Український державний науково-дослідний інститут проектування міст “Діпромісто” правонаступником Українського державного інституту проектування міст “Діпромісто”.

3. Призначити директором Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст “Діпромісто” кандидата архітектури Ю.Білоконя на умовах укладеного з ним контракту.

4. Директорові інституту “Діпромісто” Ю.Білоконю:

- створити в інституті наукову частину та вжити заходів щодо укомплектування її висококваліфікованими науковими кадрами;

- у двотижневий термін підготувати та подати Комітету проект статуту інституту;

- провести державну реєстрацію інституту у встановленому порядку.

5. Відділу підвідомчих організацій (В.Гибелинда) разом з Відділом інноваційної політики, нормування та стандартизації (Л.Кравченко) в місячний термін розглянути і подати на затвердження керівництву Комітету статут інституту “Діпромісто” та забезпечити контроль за ефективністю використання і збереженням закріпленого за інститутом державного майна.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступників голови Комітету В.Присяжнюка і Г.Семчука.

Голова Комітету

В.Гусаков