Про створення робочих груп для вивчення стану впровадження та ефективності застосування лічильників води та теплоти в побуті в Івано-Франківській облдержадміністрації та Київській міськдержадміністрації

Наказ від 18 червня 2001 р. № 135

З метою виконання доручення Президента України від 02.02.2001 № 1-14/120 та реалізації Плану роботи Державної міжвідомчої комісії з виробництва і впровадження приладів обліку споживання паливно-енергетичних ресурсів на 2001 рік (затверджений протоколом № 20 від 08.05.2001) з питань вивчення стану впровадження та ефективності застосування лічильників води та теплоти в побуті наказую:

1. Затвердити склад робочої групи для вивчення стану впровадження та ефективності застосування лічильників води та теплоти в побуті в Івано-Франківській облдержадміністрації та Київській міськдержадміністрації.

2. Робочій групі протягом червня-серпня 2001 року здійснити вивчення стану справ в Івано-Франківській облдержадміністрації та Київській міськдержадміністрації та забезпечити своєчасну підготовку матеріалів для розгляду на засіданні Державної міжвідомчої комісії з виробництва і впровадження приладів обліку споживання паливно-енергетичних ресурсів у визначений Планом термін.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника голови Комітету Г.Семчука.

Голова Комітету

В.Череп

___________