Про внесення змін до наказу від 01.12.2000 № 268

Наказ від 30 липня 2001 р. № 154

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2001 р. № 832 “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 р. № 1698” наказую:

1. У назві наказу та преамбулі слова “виготовлення, монтаж несучих конструкцій, монтаж конструкцій у будівельній, ремонтно-будівельній діяльності” замінити на “будівельна діяльність (вишукувальні та проектні роботи для будівництва, зведення несучих та огороджуючих конструкцій, будівництво та монтаж інженерних і транспортних мереж)”.

2. Абзац третій пункту першого викласти у такій редакції:

“з будівельної діяльності (вишукувальні та проектні роботи для будівництва, зведення несучих та огороджуючих конструкцій, будівництво та монтаж інженерних і транспортних мереж) на Державну архітектурно-будівельну інспекцію України (В.Папка)”.

3. Державній архітектурно-будівельній інспекції України (В.папка) протягом місяця розробити та підготувати до затвердження ліцензійні умови провадження будівельної діяльності (вишукувальні та проектні роботи для будівництва, зведення несучих та огороджуючих конструкцій, будівництво та монтаж інженерних і транспортних мереж).

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника голови Комітету В.Присяжнюка.

Голова Комітету

В.Череп

_____________