Про деякі питання розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві

Наказ від 5 вересня 2001 р. № 174

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2001 р. № 1094 “Деякі питання розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві” наказую:

1. Керівникам підприємств, організацій і установ, які входять до сфери управління Держбуду України, забезпечити:

- безумовне виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2001 р. № 1094 щодо розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві;

- доведення вказаних вимог Положення про порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві та перелік обставин, за яких настає страховий випадок державного соціального страхування громадян від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, до філій, відділень та інших підрозділів, що входять до складу підприємств, організацій і установ, але знаходяться на самостійному балансі.

2. Відділу підвідомчих організацій (В.Гибелинда), Відділу інноваційної політики, нормування та стандартизації (Л.Кравченко), Управлінню фінансування, бухгалтерського обліку та звітності (Т.Щавінська) організувати розробку у 2002 році галузевого нормативно-правового акту з питань розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника голови Комітету Г.Семчука.

Голова Комітету

В.Череп

__________