Про роботу керівників підвідомчих організацій щодо погашення заборгованості із заробітної плати

Рішення колегії від 29 серпня 2001 р. № 92

Розглянувши у порядку контролю стан виконання заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати на підвідомчих підприємствах, схвалених на засіданні 4 липня 2001 року, колегія зазначає, що за час, який минув, п’ять організацій з 12 ліквідували заборгованість. Зменшили заборгованість чотири інститути: УкрНДІІНТВ, НДКТІ МГ, Львівдіпрокомунбуд, Донбаський ДНДПТІБВ.

Не зменшили заборгованості три інститути: Укрводгео, Хмельницькбудрозвідування та Донецьккомундорпроект.

Виникла заборгованість, яка не була зафіксована у звітних даних, по Сумському центру “ЦНДПпромбудов” та агрофірмі “Квіти України” на суму 122,5 тис.грн.

Таким чином, загальна заборгованість, яка на 01.05.2001 року становила 495 тис.грн., за цей час зменшилась на 5 відсотків і складає 474,6 тис.грн.

Враховуючи наведене, та з метою виконання вимог Указу Президента України та рішень Кабінету Міністрів України з цього питання колегія Держбуду вирішила:

1. Відзначити незадовільну роботу з погашення заборгованості із заробітної плати директорів інститутів УкрНДІІНТВ (В.Чуніхін), НДКТІ МГ (Г.Щербина) та інституту Укрводгео, які суттєво не зменшили заборгованості за цей період, та зобов’язати їх вжити невідкладних заходів щодо повної ліквідації заборгованості до жовтня 2001 року.

2. Звернути увагу директорів агрофірми “Квіти України” (М.Лахман) та Сумського центру ЦНДПпромбудов (М.Муштай) на факт надання Комітету недостовірних даних звітності про дебіторську та кредиторську заборгованість (форми № 1-ПВ (заборгованість), № 1-Б) і зобов’язати їх вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати до кінця поточного року.

3. Заслухати керівників підвідомчих організацій, які не виконують графіків погашення заборгованості із заробітної плати, через місяць на наступному засіданні.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови Комітету Г.Семчука.

Голова колегії

В.Череп

___________