Про стан виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16 липня 2001 р. № 845 “Про заходи щодо забезпечення своєчасного та повного надходження податкових платежів до Державного бюджету України”

Рішення колегії від 9 жовтня 2001 р. № 98

Розглянувши відповідно до протокольного рішення наради у Прем’єр-міністра України від 3 жовтня 2001 р. № 14248/98 інформацію заступника голови Комітету Г.Семчука про стан надходжень до бюджету податків, зборів (обов’язкових платежів) за січень-вересень 2001 року, колегія зазначає, що в результаті вжитих заходів податкова заборгованість підприємств сфери управління Комітету ліквідована.

Комітетом здійснюється постійний контроль за виконанням підвідомчими організаціями поточних податкових зобов’язань перед Державним бюджетом України.

Враховуючи наведене, та з метою виконання постанови Кабінету Міністрів України з цього питання колегія Держбуду вирішила:

1. Узяти до відома інформацію заступника голови Комітету Г.Семчука про стан виконання поточних податкових зобов’язань перед бюджетом організаціями відомчого підпорядкування Держбуду.

2. Керівникам підприємств, організацій і установ сфери управління Комітету здійснити заходи, спрямовані на недопущення виникнення заборгованості з поточної сплати до бюджетів податків і зборів.

3. Відділу підвідомчих організацій (В.Гибелинда) здійснювати контроль за виконанням підприємствами, організаціями та установами сфери управління Комітету поточних податкових зобов’язань перед Державним бюджетом України.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови Комітету Г.Семчука.

Голова колегії

В.Череп

_____________