Про робочий проект тролейбуса великої місткості, розробленого ДКБ “Південне”

Рішення НТР від 18 липня 2001 р. № 36

Науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити результати технічного проектування тролейбуса великої місткості ЮК ТН-6 з низьким рівнем підлоги та тиристорно-імпульсною системою керування, розробленого дКБ “Південне” ім.М.К.Янгеля (м.Дніпропетровськ).

2. ДКБ “Південне” ім.М.К.Янгеля на підставі висновків техніко-економічного аналізу основних принципових конструкторських рішень, а також з урахуванням пропозицій і зауважень, що надійшли при розгляді зазначеного проекту, рекомендувати розроблення конструкторської документації тролейбуса ЮК ТН-6.

3. Держбуду України (відповідальний: Відділ нормативно-методичного забезпечення експлуатації міського електротранспорту, М.Тарапата) разом з ДКБ “Південне” ім.М.К.Янгеля звернутися до Держстандарту України з пропозицією щодо гармонізації нормативно-законодавчої бази України до вимог Правил Європейської економічної комісії ООН стосовно дозволу експлуатації в містах України односекційних тривісних пасажирських автобусів та тролейбусів довжиною до 15 метрів (термін виконання – ІV квартал 2001 року).

Голова НТР

В.Череп

____________