Про організацію виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 2004 р. №759-р щодо забезпечення відкритості у своїй діяльності, зв'язків з громадськістю та взаємодії із засобами масової інформації

Наказ від 1 листопада 2004 р. № 210

З метою удосконалення роботи щодо забезпечення відкритості у діяльності Комітету, зв'язків з громадськістю та взаємодії із засобами масової інформації для формування та реалізації основних напрямів державної політики у сфері містобудування, архітектури та будівництва наказую:

1. Першому заступнику Голови Комітету А.Беркуті, Відділу кадрів (Н.Осяєва), Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення апарату (А.Григор) у місячний термін внести пропозиції щодо приведення структури центрального апарату у відповідність із дорученням Президента України від 21 серпня 2002 р. № 1-1/1086 та постановою Кабінету Міністрів України від 15 жовтня 2002 р. № 1550 "Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади та його структурних підрозділів".

2. Керівникам структурних підрозділів забезпечити розміщення і систематичне оновлення інформації на веб-сайті Комітету у порядку, встановленому наказом Держбуду України від 21 квітня 2003 р. № 45 "Про Порядок інформаційного наповнення, технічної підтримки і супроводу веб-сайту Держбуду України" та підвищення рівня інформаційного забезпечення учасників будівництва" (Інформаційний бюлетень Держбуду України № 4 за 2003 рік).

3. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення апарату (А.Григор) забезпечити технічну підтримку веб-сайту Комітету відповідно до вимог наказу Держбуду України від 21 квітня 2003 р. № 45.

4. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення апарату (А.Григор) разом з Науково-дослідним інститутом автоматизованих систем у будівництві (Б.Волобоєв) протягом місяця опрацювати та внести пропозиції щодо запровадження у Комітеті електронної системи "Електронна громадська приймальня".

5. Фінансово-економічному Управлінню (Т.Щавінська), Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення апарату (А.Григор) передбачити в межах визначеного Комітету граничного обсягу видатків на відповідні роки кошти на висвітлення своєї діяльності та здійснення зв'язків з громадськістю.

6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на Першого заступника Голови Комітету А.Беркуту.

ГОЛОВА КОМІТЕТУВ. ЧЕРЕП

____________