Про скасування наказу від 06.09.05 № 76/153 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження будівельної діяльності (вишукувальні та проектні роботи для будівництва, зведення несучих та огороджувальних конструкцій, будівництво та монтаж інженерних і транспортних мереж)"

Наказ Держпідприємництва та Держбуду України від 17 листопада 2005 р. № 106/191

У зв'язку з реорганізацією Державного комітету України з будівництва та архітектури та Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства в Міністерство будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України відповідно до Указу Президента України від 01 червня 2005 року № 898 "Про Міністерство будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України" наказуємо:

1. Скасувати наказ від 06.09.2005 р. № 76/153 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження будівельної діяльності (вишукувальні та проектні роботи для будівництва, зведення несучих та огороджувальних конструкцій, будівництво та монтаж інженерних і транспортних мереж)".

2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Держпідприємництва Ващенка К.О. та заступника Голови Держбуду Бондаренка О.М.

ГОЛОВА ДЕРЖАВНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИЗ ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВАА. ДАШКЕВИЧ

ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИКГОЛОВИ ДЕРЖАВНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИЗ БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИА. БЕРКУТА

______________