Про проект ДБН В.2.3-4-200_ "Споруди транспорту. Автомобільні дороги.

Частина І. Проектування. Частина ІІ. Будівництво"

Рішення НТР від 27 вересня 2007 р. № 62

Розглянувши проект ДБН В.2.3-4-200_"Споруди транспорту. Автомобільні дороги. Частина І. Проектування. Частина ІІ. Будівництво", розроблений Українським державним інститутом з проектування об'єктів дорожнього господарства "Укрдіпродор" та Державним дорожнім науково-дослідним інститутом ім. М.П. Шульгіна, науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити проект ДБН В.2.3-4-200_ "Споруди транспорту Автомобільні дороги". Частина І. Проектування. Частина ІІ. Будівництво" з урахуванням наданих зауважень.

2. Українському державному інституту з проектування об'єктів дорожнього господарства "Укрдіпродор" (Сизоненко В.В.) та Державному дорожньому науково-дослідному інституту ім. М.П. Шульгіна (Коваль П.М.) до 11.10.2007 р. доопрацювати проект будівельних норм за наданими зауваженнями, погодити з Державною архітектурно-будівельною інспекцією та підготувати до розгляду на узгоджувальній нараді.

3. Управлінню технічного регулювання в будівництві (Баризилович Д.В.) ініціювати скликання на 12.10.2007 р. узгоджувальної наради з розгляду проекту ДБН В.2.3-4-200_ "Споруди транспорту Автомобільні дороги". Частина І. Проектування. Частина ІІ. Будівництво" із залученням Інституту "УкрНДІПроцивільсільбуд", Державної архітектурно-будівельної інспекції, Відділу промислової забудови та проблем ЧАЕС, Управління планування та забудови територій та Управління архітектурно-конструктивних та інженерних систем будинків і споруд.

4. Відділу промислової забудови та проблем ЧАЕС (Молчанов О.О.) та Управлінню технічного регулювання в будівництві (Баризилович Д.В.) у разі позитивного рішення узгоджувальної наради сформувати Справу нормативного документа та підготувати наказ про затвердження зазначених державних будівельних норм.

Заступник голови

науково-технічної радиА. Беркута