Про проекти ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Механічний опір та стійкість»,

ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Пожежна безпека», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека життя і здоров’я людини та захисту навколишнього природного середовища»,

ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека експлуатації», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Захист від шуму», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Економія енергії» та проект ДСТУ-Н «Настанова із застосування термінів основних вимог до будівель і споруд згідно з тлумачними документами Директиви Ради Європи 89/106/ ЄЕС»

Рішення НТР від 24 грудня 2007 р. № 116

Розглянувши проекти ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Механічний опір та стійкість», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Пожежна безпека», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека життя і здоров’я людини та захисту навколишнього природного середовища», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека експлуатації», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Захист від шуму», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Економія енергії» та проект ДСТУ-Н «Настанова із застосування термінів основних вимог до будівель і споруд згідно з тлумачними документами Директиви Ради Європи 89/106/ЄЕС», розроблені Державним науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій на виконання Постанови КМУ від 20.12.2006 N 1764 «Про затвердження Технічного регламенту будівельних виробів, будівель і споруд», науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити з урахуванням наданих у результаті обговорення пропозицій проекти ДБН «Основні вимоги до споруд. Механічний опір та стійкість», ДБН «Основні вимоги до споруд. Пожежна безпека», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Безпека життя і здоров’я людини та захисту навколишнього природного середовища», ДБН «Основні вимоги до споруд. Безпека експлуатації», ДБН «Основні вимоги до будівель і споруд. Захист від шуму», ДБН «Основні вимоги до споруд. Економія енергії» та рекомендувати до затвердження.

2. Схвалити проект ДСТУ-Н «Настанова із застосування термінів основних вимог до будівель і споруд згідно з тлумачними документами Директиви Ради Європи 89/106/ЄЕС» та рекомендувати до прийняття.

3. Управлінню технічного регулювання у будівництві (Д.В.Барзилович) сформувати Справи будівельних норм і нормативного документа в установленому порядку та підготувати накази про затвердження та прийняття зазначених документів.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Міністра А.В. Беркуту.

Заступник голови

науково-технічної ради

А. Беркута