Про проект ДБН В.1.1-...-200... „Інженерний захист від підтоплення

ґрунтовими водами територій та споруд”

Рішення НТР від 29 травня 2008 р. № 66

Розглянувши проект ДБН В.1.1-...-200... „Інженерний захист від підтоплення ґрунтовими водами територій та споруд”, розроблений Українським державним науково-дослідним інститутом проблем водопостачання, водовідведення та охорони навколишнього природного середовища („УкрВОДГЕО”, м. Харків), науково-технічна рада вирішила:

1. Інституту „УкрВОДГЕО” (м. Харків) розробнику ДБН - погодити з Міністерством житлово-комунального господарства України та додатково направити на розгляд та узгодження із Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва (Галінський О.М.), Українським державним науково-дослідним і проектно-вишукувальним інститутом «УКРНДІВОДОКАНАЛПРОЕКТ» (Оглобля О.І.), Науково-дослідним та проектним інститутом „НДПІмістобудування” (Онищенко В.М.).

2. В місячний термін доопрацювати ДБН, врахувавши всі зауваження інститутів і попередньо розглянути на секції «Розробки і реалізації державних житлових програм, промислової забудови та програм ЧАЕС», а потім на засіданні президії НТР Міністерства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Міністра Д.В.Ісаєнка.

Заступник Голови

науково-технічної ради

А. Беркута