Про надання статусу базової організації з науково-технічної діяльності у сферах

будівництва, промисловості будівельних матеріалів, архітектури і містобудування

Рішення НТР від 4 лютого 2009 р № 7

(у робочому порядку)

Відповідно до Положення про базову організацію з науково-технічної діяльності у сферах будівництва, промисловості будівельних матеріалів, архітектури і містобудування, затвердженого наказом Держбуду України від 20.11.2003 № 191 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05.12.2003 за № 1123/8444, за підсумками розгляду заявок щодо надання статусу базової організації з науково-технічної діяльності Мінрегіонбуду постійно діючою робочою групою, утвореною наказом Мінрегіонбуду від 01.08.2007 № 128, Науково-технічна рада вирішила:

1. Рекомендувати до надання статусу базової організації з науково-технічної діяльності Мінрегіонбуду за визначеними напрямами діяльності ТОВ «Інститут паркувальних систем» та схвалити перелік нормативних документів до супроводження цією організацією.

2. Управлінню технічного регулювання в будівництві (Барзилович Д.В.) у 10-денний строк підготувати наказ про надання статусу базової організації з науково-технічної діяльності Мінрегіонбуду ТОВ «Інститут паркувальних систем».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника Міністра А.В.Беркуту.

Голова Науково-технічної ради

Василь КУЙБІДА