Про проекти СОУ Д.2.4-16-……:200_ «Ресурсні елементні кошторисні норми на ремонтно-будівельні роботи. Капітальний ремонт магістральних газопроводів» та СОУ Д.2.7-…:200_ «Ресурсні кошторисні норми експлуатації будівельних машин і механізмів. Капітальний ремонт магістральних газопроводів»

Рішення НТР від 16 липня 2009 р. № 96

(в робочому порядку)

Розглянувши проекти стандартів організації України СОУ Д.2.4-16-……:200_ «Ресурсні елементні кошторисні норми на ремонтно-будівельні роботи. Капітальний ремонт магістральних газопроводів» та СОУ Д.2.7-…:200_ «Ресурсні кошторисні норми експлуатації будівельних машин і механізмів. Капітальний ремонт магістральних газопроводів», розроблені ТОВ «Газпромпроект», Науково-технічна рада вирішила:

Схвалити та рекомендувати до погодження проекти стандартів організації України СОУ Д.2.4-16-……:200_ «Ресурсні елементні кошторисні норми на ремонтно-будівельні роботи. Капітальний ремонт магістральних газопроводів» та СОУ Д.2.7-…:200_ «Ресурсні кошторисні норми експлуатації будівельних машин і механізмів. Капітальний ремонт магістральних газопроводів»

Голова Науково-технічної ради

Василь КУЙБІДА