Наказ № 30 від 17.02.2000

Щодо виконання Указу Президента

України від 11.01.2000 р. № 207

З метою виконання Указу Президента України від 11 лютого 2000 року № 207 „Про вдосконалення діяльності державних органів, роботи державних службовців та підвищення ефективності використання бюджетних коштів” і з врахуванням вимог доручення Кабінету Міністрів України від 16.02.2000 № 2468/1 НАКАЗУЮ:

1. Утворити робочу комісію з вивчення питання щодо дублювання функцій Держбуду по відношенню до інших органів виконавчої влади, кадрового забезпечення, розподілу функцій між підрозділами Комітету та працівниками цих підрозділів, розмежування функцій, виконуваних державними службовцями та іншими категоріями працівників у складі згідно з додатком.

2. Робочій комісії до 21.02.2000 вивчити зазначені питання і підготувати пропозиції для подання:

Мінекономіки – з питань усунення дублювання функцій органів виконавчої влади як по горизонталі, так і по вертикалі; Головдержслужбі – з питань кадрового забезпечення, розподілу функцій між працівниками, розмежування обов’язків, виконуваних державними службовцями та іншими категоріями працівників.

При підготовці пропозицій врахувати вимоги указів Президента України від 15.12.99 № 1572 і 1573.

3. Заступникам Голови Комітету разом з керівниками відповідних підрозділів у двотижневий термін підготувати пропозиції щодо конкретних заходів, спрямованих на вдосконалення структури центрального апарату.

Першому заступникові Голови Комітету А.Беркуті разом з Управлінням апарату здійснити їх узагальнення, а після затвердження – забезпечити реалізацію та інформування Міністерства фінансів про проведену роботу за перше півріччя – до 15.07.2000, за рік – до 15.01.2001 р.

4. Г.Семчуку, Т.Щавінській, Б.Краснобрижому: вжити заходів до зменшення господарських витрат, забезпечивши скорочення бюджетних видатків на утримання Комітету не менш як на 40 відсотків.

Інформацію про проведену роботу подати Управлінню апарату для включення її до матеріалів, що будуть подаватися Мінфіну згідно з п.3 цього наказу.

5. Г.Семчуку, Т.Щавінській, В.Роді, М.Кучеруку, Б.Краснобрижому запровадити жорсткий контроль за витрачанням бюджетних коштів, їх рухом і цільовим використанням, не допускати фінансування з бюджету будь-яких заходів, не передбачених кошторисом доходів і видатків, невиправданих витрат на проведення будівництва та ремонт адміністративних приміщень, придбання автомобілів, на службові відрядження, в тому числі закордонні.

6. Г.Семчуку, Б.Краснобрижому до 7.03.2000 здійснити перевірку виконання умов контрактів, укладених з керівниками державних підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління Комітету, договорів, укладених з особами, уповноваженими управляти частками (паями, акціями), що належать державі, в майні господарських товариств, і в разі невиконання умов таких контрактів, договорів вирішити питання про притягнення у встановленому порядку до відповідальності винних осіб, про розірвання контрактів, договорів та підготувати інформацію для подання Головдержслужбі про проведену роботу.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков

Додаток до наказу від 17.02.2000 р. № 30

СКЛАД

робочої комісії з вивчення питання щодо дублювання функцій Держбуду по відношенню до інших органів виконавчої влади, кадрового забезпечення, розподілу функцій між підрозділами Комітету та працівниками цих підрозділів, розмежування функцій, виконуваних державними службовцями та іншими категоріями працівників

Гусаков В.М,

-

Голова Комітету, голова комісії

Беркута А.В.

-

Перший заступник Голови Комітету, заступник голови комісії

Економов А.О.

-

Начальник Управління містобудування, член комісії

Рода В.В.

-

Начальник Управління науково-технічного забезпечення, член комісії

Шарапова Т.О.

-

Начальник Управління економічного аналізу, зміни форм власності та ринкової інфраструктури, член комісії

Білянський О.М.

-

Начальник Управління економіки житлово-комунального господарства, член комісії

Григор А.Ф.

-

Начальник Управління апарату, науково-технічної Ради, колегій та проблемно-аналітичної роботи, член комісії

Купчук В.Є.

-

Начальник Відділу кадрів, спецроботи та юридичного забезпечення, член комісії

Начальник Управління апарату А.Ф.Григор