Наказ № 39 від 1.03.2000 р.

На виконання Указу Президента України від 23.02.2000 № 276 “Про першочергові заходи щодо реалізації Послання Президента України до Верховної ради України “Україна: поступ у ХХІ сторіччя. Стратегія економічного та соціального розвитку на 2000-2004 роки” і з врахуванням доручення Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 № 3127/1

НАКАЗУЮ:

1. Заступникам голови Комітету, керівникам структурних підрозділів апарату та підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління Держбуду:

- взяти положення Послання Президента України до Верховної ради України та зазначеного Указу Президента України до керівництва і безумовного виконання;

- забезпечити врахування думки громадськості під час прийняття рішень та розроблення і впровадження нормативно-правових та нормативно-технічних документів, які торкаються прав громадян, інтересів державного і суспільного життя;

- враховувати у процесі підготовки проектів законодавчих актів та доопрацювання вже внесених Кабінетом Міністрів України до Верховної Ради України основні положення стратегії економічної та соціальної політики на 2000-2004 роки, які викладені у Посланні Президента України до Верховної Ради України.

2. Першому заступникові голови Комітету А.В.Беркуті, Відділу кадрів, спецроботи та юридичного забезпечення до 15 березня 2000 року підготувати пропозиції для подання Головдержслужбі щодо активізації роботи з кадрами всіх рівнів, насамперед з резервом кадрів, забезпечення систематичності цієї роботи, відповідності сучасним вимогам, включення до резерву компетентних, ініціативних спеціалістів.

3. Управлінням містобудування, економічного аналізу, зміни форм власності та ринкової інфраструктури, економіки житлово-комунального господарства до 20 березня 2000 р. забезпечити підготовку і подання Мінюсту пропозицій щодо реформування системи місцевого самоврядування з питань, що стосується функціональних повноважень Держбуду, передбачивши проведення відповідних правових, фінансових та організаційних заходів.

4. Керівникам структурних підрозділів подати до 10 квітня 2000 р. Управлінню апарату погоджені із заступниками голови Комітету відповідно до розподілу функціональних обов’язків пропозиції щодо посилення дієвості та ефективності контролю у відповідних галузях та сферах діяльності.

Управлінню апарату до 15 квітня 2000 р. забезпечити узагальнення поданих матеріалів і подання їх до Кабінету Міністрів України.

5. Першому заступникові голови Комітету А.В.Беркуті, Управлінню апарату разом з керівниками структурних підрозділів забезпечити підготовку переліку заходів щодо реалізації завдань, визначених у Посланні Президента України до Верховної Ради України з врахуванням раніше підготовлених і наданих Мінекономіки матеріалів, і до 13 березня подати їх Міністерству економіки для подальшого подання на затвердження Кабінетові Міністрів України.

6. Керівникам структурних підрозділів Комітету організувати виконання затверджених Кабінетом Міністрів України заходів і до 5 числа місяця наступного за звітним півріччям подавати до Управління апарату інформацію про хід їх виконання.

Управлінню апарату забезпечити узагальнення поданої інформації та подання її Мінекономіки до 10 числа місяця наступного за звітним.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков