Наказ № 40 від 1.03.2000 р.

Про виконання розпорядження Президента України

від 12.02.2000 р. № 83/2000-рп „Про першочергові

заходи щодо відродження церкви Богородиці (Десятинної)

в м. Києві”

На виконання розпорядження Президента України від 12.02.2000 р. № 83/2000-рп “Про першочергові заходи щодо відродження церкви Богородиці (Десятинної) в м. Києві” та відповідно до доручення Кабінету Міністрів України від 1702.2000 р. № 2445/1

НАКАЗУЮ:

1. Управлінню охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури до 10 березня 2000 р. підготувати проект постанови Кабінету Міністрів України про внесення доповнення до Програми відтворення видатних пам’яток історії та культури України.

2. Управлінню містобудування спільно з Управлінням охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури в місячний термін підготувати і подати Київській міськдержадміністрації пропозиції щодо програми та складу жюрі Всеукраїнського відкритого конкурсу на кращий проект відродження церкви Богородиці (Десятинної) в м.Києві.

3. Управлінню охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури, Управлінню промислової забудови, інженерної інфраструктури та захисту територій, Управлінню містобудування здійснювати координацію, науково-методичне забезпечення науково-дослідних та проектно-вишукувальних робіт, передбачених вказаним Розпорядженням, а також надавати Київській міськдержадміністрації необхідну організаційно-методичну допомогу.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Комітету В.Ф.Присяжнюка.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков