Наказ № 138 від 27.06.2000 р.

По забезпечення виконання постанови

Кабінету Міністрів України від 05.06.2000

№ 915 „Про затвердження Тимчасового

регламенту Кабінету Міністрів України”

Постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2000 № 915 затверджено „Тимчасовий регламент Кабінету Міністрів України”, яким визначено порядок організації діяльності Кабінету Міністрів України, пов’язаної з виконанням його повноважень, визначено окремі положення щодо взаємодії органів виконавчої влади із Кабінетом Міністрів України, зокрема щодо порядку підготовки, подання проектів актів законодавства та інших нормативно-правових актів, розгляду депутатських звернень та запитів.

На засіданні Кабінету Міністрів України 14 червня 2000 року (протокол № 22) Першим віце-прем’єр міністром України доручено міністрам, керівникам інших центральних органів виконавчої влади забезпечити починаючи з 20 червня 2000 року подання Кабінету Міністрів України проектів актів законодавства відповідно до вимог Тимчасового регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого зазначеною постановою Кабінету Міністрів України.

З метою належної організації виконання постанови Уряду та доручення Першого віце-прем’єр міністра України

НАКАЗУЮ:

1. Заступникам Голови Комітету, керівникам структурних підрозділів взяти зазначену постанову до неухильного виконання.

2. Починаючи із 20 червня поточного року забезпечити підготовку і подання Кабінету Міністрів України проектів катів законодавства, інших нормативно-правових актів та матеріалів, а атож їх подальше опрацювання відповідно до вимог чинного Тимчасового регламенту Кабінету Міністрів України та у визначені згаданим Регламентом терміни.

3. Керівникам структурних підрозділів:

- щороку до 5 грудня подавати управлінню апарату узгоджені із заступниками Голови Комітету відповідно до розподілу обов’язків пропозиції до плану законотворчої діяльності на наступний рік;

- щокварталу до першого числа наступного місяця та щороку до 20 грудня подавати управлінню апарату інформацію до звіту про стан нормотворчої діяльності.

4. Управлінню апарату (Григор А.Ф.) забезпечити узагальнення матеріалів та подання інформації Мінюсту у встановлені терміни.

5. Визнати таким, що втратив чинність наказ від 14.06.1999 № 140. У зв’язку з цим відповідно до розподілу функціональних обов’язків заступникові Голови Комітету Г.М. Семчуку внести пропозиції щодо організації роботи з адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу.

6. Контроль за виконанням цього наказу покладаю на заступників Голови Комітету відповідно до розподілу обов’язків.

Голова КомітетуВ.М. Гусаков