Наказ № 157 від 24 липня 2000 р.

Про внесення змін до наказу Держбуду

України від 28.04.2000 N 86

Для забезпечення виконання плану реставраційно-ремонтних робіт на пам’ятках містобудування і архітектури з урахуванням пропозицій облдержадміністрацій порядком внесення змін до наказу від 28.04.2000 № 86 „Про внесення змін до наказу Держбуду України” від 06.04.2000 № 65”

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити:

- уточнений план підрядних реставраційно-ремонтних робіт, замовником яких є управління містобудування і архітектури обласних держадміністрацій, Національний заповідник „Софія Київська”, Національний історико-архітектурний заповідник „Кам’янець”, державний історико-архітектурний заповідник у м. Збаражі.

2. Директору Національного заповідника „Софія Київська” (Н.Куковальська) в тижневий термін, за погодженням з Управлінням охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури, подати на затвердження Голові Держбуду перелік об’єктів та видів робіт на пам’ятках архітектури заповідника.

3. Замовникам укласти підрядні контракти на здійснення реставраційних робіт на пам’ятках архітектури, керуючись Законом України „Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” та іншими законодавчими та нормативними актами.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Управління охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков