Наказ № 264 від 29 листопада 2000 р.

Про заходи щодо запровадження

ліцензії єдиного зразка

Кабінет Міністрів України постановою від 20 листопада 2000 р. № 1719 „Про запровадження ліцензії єдиного зразка для певних видів господарської діяльності” затвердив зразок бланка ліцензії єдиного зразка та його опис і встановив, що виготовлення бланків ліцензії здійснюється на замовлення Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва на підставі заявок органів ліцензування. На виконання зазначеної постанови

НАКАЗУЮ:

1. Державній архітектурно-будівельній інспекції України, Управлінню реформування та розвитку водопровідно-каналізаційного господарства до 20 грудня 2000 р. визначити потребу бланків ліцензій єдиного зразка на 2001 рік з урахуванням проведення заміни раніше виданих ліцензій та підготувати заявку Державному комітету з питань регуляторної політики та підприємництва. Надалі підготовку заявки здійснювати щороку до 1 липня.

2. Затвердити склад комісії (додається) для проведення перевірки стану обліку бланків ліцензій старого зразка та знищення залишків зазначених бланків у встановленому порядку.

3. Відділу підвідомчих організацій забезпечити отримання бланків ліцензій єдиного зразка у Державному комітеті з питань регуляторної політики та підприємництва у встановленому порядку.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступників голови Комітету Присяжнюка В.Ф. та Семчука Г.М.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков

Додаток

Затверджено наказом Держбуду

від 29.11.2000 р. № 264

СКЛАД

Комісії для проведення перевірки стану обліку та знищення бланків ліцензій старого зразка

Крупка

Петро Віталійович

-

Директор ДП „Укрінвестліцензія”, голова комісії

Гулінська

Тетяна Цезарівна

-

Головний спеціаліст Держархбудінспекції України, член комісії

Симончук

Микола Кузьмич

-

Завідувач сектора, член комісії

Начальник

Держархбудінспекції УкраїниВ.Папка