Наказ № 32 від 15 лютого 1999 р.

Про Програму забезпечення житлом

військовослужбовців, звільнених у

запас або відставку

Кабінет Міністрів України постановою від 29 січня 1999 р. № 114 „Про затвердження Програми забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас або відставку” затвердив Програму забезпечення житлом військовослужбовців, звільнених у запас або відставку.

Головною метою Програми є повне забезпечення житлом звільнених військовослужбовців протягом 1999-2005 років.

Головним завданням Програми є впровадження ефективних засобів будівництва та реконструкції об’єктів державного, громадського, кооперативного та індивідуального житлового фонду підприємствами житлово-будівельного комплексу відповідних регіонів України, залучення як традиційних, так і нетрадиційних джерел фінансування заходів із забезпечення житлом звільнених військовослужбовців.

На виконання названої постанови Кабінету Міністрів України

НАКАЗУЮ:

1. Керівникам структурних підрозділів центрального апарату Комітету, керівникам підприємств, організацій і установ, що входять до сфери управління Держбуду України, прийняти зазначену постанову Кабінету Міністрів України до відома і виконання.

2. Управлінню кошторисних норм, ціноутворення та експертизи забезпечити оперативне доведення інформації до організацій учасників будівництва житла для військовослужбовців щодо змін та особливостей формування кошторисних норм та ціноутворення у будівництві та, в разі необхідності, надавати консультації з цих питань.

3. Управлінню житлової політики взяти участь у розробленні порядку надання звільненим військовослужбовцям державного довгострокового пільгового кредиту на індивідуальне та кооперативне будівництво.

4. Управлінню науково-технічного забезпечення прийняти участь у розробленні порядку використання коштів інноваційного фонду для впровадження нових методів та технологій будівництва житла для звільнених військовослужбовців, передбаченого Програмою.

5. Управлінню архітектури і будівництва житлово-цивільних будинків та споруд надавати науково-технічну та методичну допомогу в реалізації Програми з питань впровадження нових ефективних архітектурно-будівельних систем житлових будинків, прогресивних методів та технологій проектування та будівництва.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на Першого заступника Голови Комітету Онищука Г.І.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков