Наказ № 161 від 02.07.99

Про заходи щодо скорочення

енергоспоживання бюджетними

організаціями та установами

На виконання Уряду Президента України від 16.06.99 р. № 662/99 „Про заходи щодо скорочення енергоспоживання бюджетними установами, організаціями та казенними підприємствами” з метою скорочення витрат бюджетних коштів, які спрямовуються на оплату енергоспоживання бюджетними організаціями та установами, що належать до сфери управління Комітету

НАКАЗУЮ:

1. Керівникам бюджетних організацій та установ, що належать до сфери управління Держбуду України: Державний науковій архітектурно-будівельній бібліотеці (Войцехівська), Державному історико-архітектурному заповіднику у м. Збараж (Маціпура), Національному заповіднику „Софія Київська” (Ачкасова), Державному історико-архітектурному заповіднику у м. Глухові (Коцюба) та Дитячому садку-яслам № 346 у м. Харкові (Скорина):

- забезпечити скорочення енергоспоживання а 3-6 відсотків щорічно починаючи з другого півріччя 1999 року з досягненням у 2004 році загального обсягу економії 25 відсотків порівняно з базовим 1998 роком;

- забезпечити протягом 1999-2004 років оснащення організацій та установ лічильниками води і теплової енергії та приладами регулювання енергоспоживання:

- надавати щорічно до 24 лютого інформацію Комітету про стан виконання робіт з енергозбереження за попередній рік.

2. Управлінню фінансування та бухгалтерського обліку (Щавінська) передбачити у кошторисах видатків на утримання бюджетних організацій та установ цільові кошти для фінансування робіт, пов’язаних з оснащенням їх лічильниками води і теплової енергії та приладами регулювання енергозбереження.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Комітету Семчука Г.М.

В.о. Голови Комітету А.В. Беркута