Про затвердження Випуску 1 „Штукатурні роботи”, Випуску 5 „Облицювальні роботи” Збірника ГН 8 „Опоряджувальні роботи” та Випуску 3 „Мости та труби” (частина 1) Збірника ГН 5 „Монтаж металевих конструкцій” Галузевих норм часу на будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи

Наказ від 27 грудня 2006 р. № 431

Відповідно до Програми створення та постійного оновлення галузевої нормативної бази з праці та професійної класифікації у будівництві на 2005 – 2010 роки, затвердженої наказом Держбуду України від 28 грудня 2004 року № 243, наказую:

1. Затвердити та ввести в дію з 1 січня 2007 року розроблені Українським науково-дослідним центром економіки будівництва “Екобуд” та погоджені з Професійною спілкою працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України:

1.1. Випуск 1 “Штукатурні роботи” Збірника ГН 8 “Опоряджувальні роботи” Галузевих норм часу на будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи;

1.2. Випуск 5 “Облицювальні роботи” Збірника ГН 8 “Опоряджувальні роботи” Галузевих норм часу на будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи;

1.3. Випуск 3 “Мости та труби” (частина 1) Збірника ГН 5 “Монтаж металевих конструкцій” Галузевих норм часу на будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи.

2. Управлінню економіки, організації та розвитку будівельної діяльності (Шарапова Т.О.) разом з Українським науково-дослідним центром економіки будівництва “Екобуд” забезпечити доведення до відома будівельних організацій інформації про цей наказ.

Видання та розповсюдження Випусків ГН 8-1 “Штукатурні роботи”, ГН 8-5 “Облицювальні роботи” та ГН 5-3 “Мости та труби” (частина 1) Галузевих норм часу на будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи покласти на Український науково-дослідний центр економіки будівництва “Екобуд”.

Перший заступник Міністра

А. Орлов