міністерство регіонального розвитку

та будівництва україни

РІШЕННЯ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ РАДИ

26.10.2009 м. Київ № 135

Про проект національного стандарту ДСТУ "Оцінювання відповідності у будівництві згідно з Технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд. Порядок розгляду та критерії аналізування документів під час призначення органів з оцінювання відповідності"

Розглянувши проект ДСТУ "Оцінювання відповідності у будівництві згідно з Технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд. Порядок розгляду та критерії аналізування документів під час призначення органів з оцінювання відповідності", розроблений Державним підприємством "Центр з сертифікації будівельних матеріалів, виробів та конструкцій "СЕПРОКИЇВБУДПРОЕКТ",

НАУКОВО-ТЕХНІЧНА РАДА ВИРІШИЛА:

  1. Схвалити проект ДСТУ "Оцінювання відповідності у будівництві згідно з Технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд. Порядок розгляду та критерії аналізування документів під час призначення органів з оцінювання відповідності" і рекомендувати до прийняття.
  2. Управлінню технічного регулювання у будівництві (Д.В.Барзилович) підготувати наказ про прийняття цього національного стандарту та сформувати справу нормативного документа в установленому порядку.

Заступник Голови Науково-технічної ради Д.В. Ісаєнко