МІНІСТЕРСТВО З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИНАУКОВО-ТЕХНІЧНА РАДА

РІШЕННЯ

від 19 липня 2007 року N 12

Про Аналіз прогресивних вітчизняних та зарубіжних технологій захисту від підтоплення та розвитку зсувних процесів в умовах міської забудови та розробки рекомендацій щодо ефективності їх застосування в різноманітних гідрогеологічних умовах України

Розглянувши науково-дослідну роботу "Аналіз прогресивних вітчизняних та зарубіжних технологій захисту від підтоплення та розвитку зсувних процесів в умовах міської забудови та розробки рекомендацій щодо ефективності їх застосування в різноманітних гідрологічних умовах України", розроблену Українським державним науково-дослідним інститутом проблем водопостачання, водовідведення та охорони навколишнього природного середовища, науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити науково-дослідну роботу "Аналіз прогресивних вітчизняних та зарубіжних технологій захисту від підтоплення та розвитку зсувних процесів в умовах міської забудови та розробки рекомендацій щодо ефективності їх застосування в різноманітних гідрологічних умовах".

2. Сектору інженерного захисту територій (В. М. Тарасенко) направити науково-дослідну роботу "Аналіз прогресивних вітчизняних та зарубіжних технологій захисту від підтоплення та розвитку зсувних процесів в умовах міської забудови та розробки рекомендацій щодо ефективності їх застосування в різноманітних гідрологічних умовах" для керівництва в роботі Раді міністрів АР Крим, обласним державним адміністраціям.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника Міністра Р. М. Крамаренка.

 Голова науково-технічної ради О. П. Попов