МІНІСТЕРСТВО ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 26 жовтня 2007 року N 473

Про створення робочої комісії з опрацювання та підготовки проекту "Системи управління виробництвом та охороною праці у вугільній промисловості України" (Типове керівництво)

Відповідно до Закону України "Про охорону праці", Гірничого закону України "Система управління виробництвом та охороною праці у вугільній промисловості України" (Типове керівництво) є галузевим нормативним документом, який визначає єдиний порядок функціонування гірничого підприємства (шахти) та галузевих виробничих структур незалежно від форм власності і забезпечує безпечне ведення гірничих робіт та охорону праці.

З метою приведення вимог "Системи управління виробництвом та охороною праці у вугільній промисловості України" (Типове керівництво) до відповідності сучасним виробничим процесам, перегляду діючих положень щодо забезпечення здорових і безпечних умов праці та промислової безпеки наказую:

1. Затвердити склад робочої комісії з опрацювання та підготовки проекту "Системи управління виробництвом та охороною праці у вугільній промисловості України" (Типове керівництво) у складі згідно додатка.

2. Робочій комісії опрацювати проект "Системи управління виробництвом та охороною праці у вугільній промисловості України" (Типове керівництво) і надати до 20.11.2007 на розгляд та узгодження редакційній комісії.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Зюкова Ю. Є.

 

Міністр 

С. Тулуб 

 

Кузьменко М. С. 

- завідувач лабораторією МакНДІ; 

Льовкін М. Б. 

- завідувач відділом загальної безпеки шахт МакНДІ; 

Пастухов Є. М. 

- заступник генерального директора з охорони праці ДП "Макіїввугілля"; 

Васильєв О. В. 

- технічний директор ДП "Шахтарськантрацит".