МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

ЦЕНТРАЛЬНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СТАНЦІЯ

ЛИСТ

06.05.2005 N 03.2/975

на N 122/р від 15 квітня 2005 р. Центральної СЕС

На виконання доручення заступника головного державного санітарного лікаря України фахівцями Центральної санепідстанції МОЗ України розглянуто Ваше звернення щодо проходження працівниками аптек, аптечних баз та складів обов'язкових медичних оглядів, згідно з Переліком необхідних обстежень лікарів-спеціалістів, видів клінічних, лабораторних та інших досліджень, що необхідні для проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів, затвердженого Наказом Міністерства охорони здоров'я України від 23.07.2002 р. N 280.

На теперішній час Міністерством підготовлені доповнення (знаходяться на стадії затвердження) до вказаного Наказу з урахуванням цієї та інших змін до переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним медичним оглядам, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 02.06.2004 р. N 720 (далі Постанова).

Також інформую, що на підставі п. 9 зазначеної Постанови, працівники аптек, аптечних баз та складів повинні проходити обов'язкові профілактичні медичні огляди.

Головний лікар Л.С.Некрасова